به گزارش پایگاه خبری صدای جویا از اصفهان، سید میلاد سید شمالی یکی از کاندیداهای مورد تایید صلاحیت شورای نگهبان از حوزه انتخابیه شهرستانهای شاهینشهر، میمه و برخوار طی در رابطه با جوانگرایی بهصورت پرسش و پاسخ آورده است؛
به نام خداوند بخشنده بخشایشگر
«کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا»
درباره حضور جوانان در عرصه ی از جانب ناآگاهان و منتفعان وضع موجود همواره این مطلب مورد سؤال است که چرا جوان به عرصه ورود میکند و اصولاً چه تواناییهایی دارد؟ برای پاسخ به این سؤال میتوان به سنت گذشتگان به سؤالات موازی پاسخ داد، در این صورت حقیقت برای فرد منصف تبیین میگردد. باید توجه گردد سؤالات بهصورت کلی پاسخ داده میشود نه بهصورت پاسخ شخص «سید میلاد سید شمالی» تا تبیین عرفی صورت گیرد.
- چرا قدرت و نفوذ بعضی پیرمردهای حریص قدرت شما را مرعوب نکرد و بهجای رقابت به همکاری با آنها روی نیاوردید؟
ارزشهای هر فرد متفاوت است و اگر کسی دور دست خودش را نگاه کند کل آیندهاش را فدای ۶۰ الی ۸۰ سال عمر ظاهری دنیوی نمیکند و سعی بر آن دارد در این فرصت در جهت پیش برد ارزشهای خود و جامعهاش تلاش کند و شرافت خود را فدای منافع زودگذر دنیوی نکند شاید بتوان با اجیر دیگران شدن منافعی به دست آورد اما این قطعاً زیبنده و هدف انسان شریف شیعه نیست.
- چرا مردم باید به جوان اعتماد کنند؟
جوان بودن در همه زمینهها فضیلت است و نه رذیلت بنابراین درست این سؤال این است که بپرسیم چرا نباید اعتماد کنند؟ قوه جوانی و خلاقیت باعث میشود فرد کارا تر و مفیدتر باشد و با توجه به کثرت جمعیت جوان درک و هم ذات پنداری و حل مشکلات جوانان و دیگر اقشار توسط جوانان بهتر صورت میگیرد؛ زیرا در بطن ماجرا هستند و در خیالات و میز و منصب نیستند.
- چرا باید به شما اعتماد کنند و چرا به بقیه جوانان اعتماد نکنند؟
این شما هرکسی میتواند باشد و سؤال مغلطه و غلط است، چون اساساً تعداد جوانان در عرصه ی کم است و مردم مختارند به هر جوانی اعتماد کنند اما وقتی فقط یک جوان از هر حوزه آبرو و آرامش خود را فدا میکند و ورود میکند به صحنه ی و اغلب جوانان دیگر از ترسی که اغلب بر آنها دیکته شده است نخواستند و یا نتوانستند به این صحنه ورود پیدا کنند پس مردم و جوانان میتوانند با اعتماد به او سبب توجه به خود و دیگران در آینده را فراهم کنند.
- با وجود افراد صاحب نفوذ در کلیت مجلس جوان اصلاً میتواند کاری بکند که ورود کند؟
بدبینی در هیچ دیدگاه سالمی پذیرفته نیست اما اگر آنها فرض بگیریم جواب این است که: با توجه به تاریخ و وقایع حرف درست یا در زمانه خود یا در آینده مورد توجه و تصمیم قرار میگیرد یعنی وقتی نماینده جوانی با استدلال مطلب درستی را بیان کند افکار عمومی و رسانهها و مردم و بزرگان کشور میتوانند با فشار حتی نمایندگان منفعتطلب را مجبور به پشتیبانی از فکر و نظر درست بکنند و حتی شارلاتانهای احتمالی برای فرار از فشار افکار عمومی پشت حرف درست جوان پنهان میشوند پس باید جوان ورود کند و حرف درست خود را بزند چون احتمال تأثیر بیتردید در اکنون یا آینده وجود دارد.
- چرا با وجود خطرات و تهمتهایی که ممکن است به جوانان وارد شود آنها باید به عرصه ی ورود کنند؟
خطر و تهمت در هر جایی اتفاق میافتد حتی در منزل هر شخص و حتی در هنگام نوشیدن آب پس قطعاً در صحنه ی هم خطراتی وجود دارد ولی خطر عدم تحرک بیشتر از تحرک است این را میتوان با مشاهده وضع موجود و قدرتطلبی عدهای که هیچ عقیدهای به تشیع و کشور ندارند و میز را رها نمیکنند مشاهده کرد ما تضاد بین دو حق را نداریم تضاد بین حق و باطل داریم و تضاد بین دو باطل و ورود جوانان به عرصه ی قطعاً حق است و مبارزه و پذیرفتن خطر مبارزه در راه حق با عقل استدلالی منافاتی ندارد؛ چراکه شجاعت عزتی است آماده، ترس ذلتی است آشکار.
انتهای پیام/ج
درباره این سایت