حاج علی شانظری کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شاهینشهر، میمه و برخوار عصر امروز در گفتوگو با پایگاه خبری صدای جویا در اصفهان با معرفی کوتاهی از خود اظهار کرد: بنده متولد ۱۳۴۴ متأهل و دارای سه فرزند هستم و همچنین دارای مدرک فوقلیسانس جغرافیا و برنامهریزی مدیریت شهری و همچنین دارای مدرک معادل دکتر در حوزه دفاعی از دانشگاه عالی دفاع میباشم.
وی با بیان اینکه صاحب چند عنوان اثر کتاب در حوزههای مختلف دفاع مقدس و همچنین معرفی جاذبههای توریستی و گردشگری شهرستان شاهینشهر و میمه ازجمله خربزه گرگاب میباشم، افزود: در سن ۱۷ سالگی در سال ۱۳۶۱ در جبهههای جنگ و در جریان عملیات بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر حضور پیدا کردم.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس یازدهم تصریح کرد: در سال ۶۵ در جریان عملیات کربلای ۴ به خاطر افتخاراتی که بهعملآمده بود، بهعنوان جانشین گروهان انتخاب شدم اما در همین عملیات درگیری سختی میان نیروهای بعثی عراق و رزمندگان ایرانیها رخ داد و به اسارت نیروهای عراقی در آمدم.
وی با بیان اینکه نزدیک به ۴۴ ماه از عمر خود را در زندانها و اردوگاههای رژیم بعث عراق زیر سختترین شکنجه سپری کردم و در سال ۱۳۶۹ توانستم به آغوش وطن باز گردم، خاطرنشان ساخت: بعد از پایان بازنشستگی نیز برای دفاع از حرم اهلبیت (ع) در مقابل جبهه کفر و استکبار و گروه تروریستی داعش به همراه سایر دوستانم به کشورهای سوریه و عراق اعزام شدیم و چند مدتی نیز به این افتخار بزرگ توانستیم دست پیدا کنیم که در محور مقاومت به مبارز با دشمنان آمریکایی، صهیونیستی و وهابی بپردازیم.
شانظری تصریح کرد: بعد از نابودی گروهک تروریستی داعش دستپرورده آمریکا و اسرائیل برای دفاع از حقوق حقه مردم بهخصوص مردم شهرستانهای شاهینشهر، میمه و برخوار این ضرورت را به جد دیدم که برای انتخابات مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه برخوار، شاهینشهر و میمه ثبتنام به عملآورم و در این جبهه نیز برای دفاع از حقوق مردم بهخصوص مستضعفان و پا برهنگاران به مبارزه بپردازم.
وی با بیان اینکه اهداف و برنامههای خود را طی مدتزمان تبلیغات به اطلاع عموم مردم خواهم رساند، گفت: آمادگی لازم جهت برگزاری مناظره با سایر کاندیداهای شرکتکننده انتخاباتی ازجمله آقای حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده کنونی مردم شاهینشهر، میمه و برخوار را در حضور اقشار مختلف مردم دارم؛ و امیدوارم به این خواسته پاسخ مثبت داده شود.
کاندید یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی در فضای مجازی و حقیقی با شایعهپراکنی عنوان میدارند که بنده قصد دارم به نفع کاندید خاصی کنار بکشم، متذکر شد: مطرح کردن این شایعات از پایه کذب و بیاساس است چراکه با قاطعیت تمام تصمیم گرفتهام تا پایان این مارتن در صحنه حضور داشته باشم.
وی با بیان اینکه کسانی که بنده را از دور یا نزدیک میشناسند بهخوبی میدانند که بنده چگونه شخصیتی در حوزه کار و تلاش، صداقت، پیگیری مسائل و مشکلات به همراه مدیریت جهادی داشته و دارم، اضافه کرد: تمامی ستادهای اینجانب در دو شهرستان شاهینشهر، میمه و برخوار از عصر امروز فعالیت خود را با شعار «فکری نو، سرنوشتی نو، انتخابی نو» آغاز کردهاند تا طی جلسات مختلف در طول فرجه دادهشده برنامه و اهداف بنده به اطلاع عموم مردم برسد.
انتهای پیام/ج
درباره این سایت